112-nieuws | Weg bezaaid met brokstukken na botsing

De schade is groot aan beide voertuigen
© Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zaterdag 4 mei.

Weg bezaaid met brokstukken na botsing

Twee auto's zijn in de Vreeswijkstraat in Den Haag op elkaar geknald. Hoe dat kon gebeuren is nog niet duidelijk. De twee voertuigen raakten ernstig beschadigd. Over eventuele gewonden is nog niets bekend. De weg ligt bezaaid met brokstukken.

Veel schade na botsing auto's

Op de Oranje Nassausingel in Alphen aan den Rijn zijn zaterdagavond twee auto's tegen elkaar gereden. Beide voertuigen raakten flink beschadigd. Ook ligt de weg bezaaid met brokstukken en is een stoplicht omver gereden. Vanwege het ongeluk zijn er meerdere ambulances opgeroepen naar de locatie van het incident.
Studio Alphen, mediapartner van Omroep West, meldt dat een van de bestuurders zwanger was. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Ook drie inzittenden van het andere voertuig moesten naar het ziekenhuis. De bestuurder van die auto is meegegaan naar het bureau voor verhoor en later op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan voor controle.
De weg ligt bezaaid met brokstukken
© MediaTV