112-nieuws | Auto vliegt in brand op snelweg - Voertuig eindigt op dak

© Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van donderdag 4 april.

Auto vliegt in brand op snelweg

Een auto is donderdagavond op de A4 in brand gevlogen. Dat gebeurde rond 19.15 uur vlak voor de afrit bij Leiderdorp, op de weg richting Den Haag. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Vreemde lucht in fabriekshal

Het werk in een fabriekshal aan de Ambachtsweg in Katwijk is stilgelegd nadat medewerkers een vreemde lucht roken. Zes personeelsleden zijn door opgetrommelde ambulancebroeders onderzocht, maar een ritje naar het ziekenhuis was niet nodig.
In het bedrijf worden onder andere brandstoftanks, hydraulische tanks en opslagkasten van aluminium gemaakt. Al het personeel is naar huis gestuurd, laat de Veiligheidsregio Hollands Midden weten.

Auto eindigt op dak

Op de Guntersteinweg in Den Haag is een automobilist de macht over het stuur verloren en ondersteboven gerold. Dat gebeurde donderdag rond 7.40 uur.
Door het ongeluk raakten zeker twee geparkeerde auto's beschadigd. Hoe de inzittende eraan toe is, is niet duidelijk. Evenmin is bekend hoe het ongeluk kon gebeuren.
Auto eindigt op dak in Den Haag
© AS Media

Kinderdagverblijf korte tijd ontruimd

De vestiging van kinderdagverblijf Small aan de Apeldoornselaan in Den Haag is korte tijd ontruimd geweest. Ouders die hun kinderen wegbrachten roken donderdagochtend een gaslucht. Ook een medewerkster vond dat het naar gas stonk.
Opgetrommelde brandweerlieden hebben de opvang bezocht, en geconcludeerd dat de gaslekkage verderop in het woonblok is ontstaan. Het kinderdagverblijf is weer vrijgegeven.

Explosie in Gouda

Bij een woning aan de Symfonielaan in Gouda is in de nacht van woensdag op donderdag een explosief afgegaan. Daarbij raakte de voordeur van het huis zwaar beschadigd. Vermoedelijk is er zwaar vuurwerk afgestoken, laat de politie donderdag weten.

Mannen rijden in op agenten en rammen politievoertuig

Een ogenschijnlijk onschuldige verkeerscontrole is woensdagmiddag ontaard in een wilde achtervolging door Den Haag Zuidwest. Daarbij werd een politieauto geramd en werd er op twee agenten ingereden. Ook moesten omstanders wegspringen toen de auto over een fietspad reed.