Man en vrouw 'hebben het gezellig' op bouwplaats, totdat politie ze omsingelt

Foto ter illustratie
© ANP
DELFT - Een man en vrouw in Delft kozen een opmerkelijke plek om het even 'gezellig met elkaar te hebben': een bouwplaats. Het werd echter een ongemakkelijk avontuur, want het stelletje werd betrapt. 'Ze vertrokken met het schaamrood op de kaken huiswaarts.'
Laten we eens een gekke plek kiezen, moeten de man en de vrouw hebben gedacht toen ze 's nachts rond 4.30 uur een bouwplaats in Delft betraden. Beveiliging zag het tweetal via camera's de verboden locatie opgaan.
De politie werd ingeschakeld om eens poolshoogte te gaan nemen. Agenten omsingelden de bouwplaats en wachtten op de beheerder die de sleutels kwam brengen.

Duidelijk hoorbaar

'Tijdens het wachten was duidelijk hoorbaar dat het stel het gezellig met elkaar had', beschrijft de politie. Een van de agenten ter plaatse besloot om over het hek te klimmen, 'om dit nachtelijke rumoer een halt toe te roepen'.
Het betrapte stel schrok en vluchtte naar de andere kant van de bouwplaats, waar ze staande werden gehouden door andere agenten.

Schaamrood op de kaken

Het nachtelijke avontuur eindigde in schaamte en met een bekeuring op zak. Zowel de man als de vrouw kregen een boete voor het betreden van verboden terrein. 'Met het schaamrood op de kaken vertrok het stel weer huiswaarts.'
Wanneer dit voorval plaatsvond en op welke bouwplaats, kon de politie na navraag nog niet zeggen.